Oversikt over Nesodden

Godt over bakkenivå var det god oversikt over Nesodden i dag. Av tjernene ser vi Blekslitjernet litt til høyre for (og litt opp fra) midten av bildet, mens vi har Flaskebekktjernet nesten helt til høyre. Rett opp for midten av nederste bildekant, har vi Hasledammene, like ved Bunnefjordens vestside.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

05 Mai 2018

Vårlig i Nittedal

Av Erik Unneberg |

Høyt over bakken hadde vi i dag god oversikt over Nittedal, med Romeriksåsene under oss og Nordmarka i bakgrunnen. Vi ser at det er vårlige forhold i dalen, med antydning til spiring på jordene på begge sider av Rv 4. Oppe til høyre ser vi at Ørfiske (337 moh.) fortsatt har isdekke, og det har også Nordre Ryggevann (306 moh.), som er det største vannet vi ser på hitsiden av bebyggelsen. På dette vannet er imidlertid isen ispedd store råker. Nederst til venstre ser vi Svartputten og Søndre Ryggevann (276 moh.). Tjernet nær midten av nederste bildekant, er Rundetjern.

20 Mai 2018

Lite igjen

Av Erik Unneberg

Det er ikke mye sne igjen i Kirkerudbakken nå. De siste restene ble i dag skuet fra Søndre Kolsås

20 Mai 2018

Bakke i grønt landskap

Av Erik Unneberg

Det var litt disig 1. pinsedag, men Skuibakken var ikke vanskelig å se fra Søndre Kolsås, der dette bildet er tatt fra. Bakken var i dag innhyllet i et grønt landskap.