Siste maidag, men full sommer

Mai 2018 har vært rekordvarm, og på månedens siste dag skuffet hverken luft- eller vanntemperaturen. Ved Østernvann nøt folk de sommerlige forholdene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

31 Mai 2018

Bading i knallvær

Av Erik Unneberg |

Med 28 grader i skyggen var det mange som lot seg friste til å bade i Østernvann i ettermiddag. Ingen av dem ble skuffet, for vanntemperaturen var på et behagelig nivå. Fotografen tippet 22 °C.

31 Mai 2018

Med Østernvann som mål

Av Erik Unneberg |

Utover ettermiddagen strømmet folk inn til Østernvann, der badeforholdene var tipp-topp. Disse jentene har ikke langt igjen, der de sykler på skogsbilveien opp fra Østernvannsvingen.

29 Mai 2018

Åstaddammens beboere

Av Odd Tore Saugerud |

Det var ikke et yrende liv i Åstaddammen i dag, bare vak av småfisk og en del metanbobler fra råtnende ved på bunnen. Men en stokkandmor med ni små tok flere runder i vannet, kanskje for å gjøre de små kjent med de nærmeste omgivelsene og gode gjemmeplasser i tilfelle det skulle komme fotografer og annet pakk. Men de måtte også krysse åpent vann, og her får andemor beskjed av den bakerste ungen om at farten ikke er bra. Det var til stadighet en eller to som dro på oppdagelsesreise på egen hånd, så andemor måtte snadre dem tilbake.