Dukkert i Østernvann

Det blåste ganske kraftig i Bærumsmarka i dag, men temperaturen holdt seg høy. Ved Østernvann var det 28 grader i skyggen i ettermiddag, og etter en svømmetur vurderte fotografen vanntemperaturen til å ligge rundt 20 grader. Det var jevn tilstrømning av badeglade mennesker til badebryggen øst i vannet, og fint å kunne forevige dette i motlys.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Jun 2018

Langebru på Krokskogen

Av Torgeir Stenstad

Etter å ha syklet opp de særdeles bratte bakkene fra Guriby, var det godt med en pause her ved den flotte steinbrua. I skogen var det heldigvis noe skygge og ikke stekende varmt som i byen.

25 Jun 2018

Vannledningen fra Abborvannsbekken mot Østernvann

Av Odd Tore Saugerud

Fra Østernvannsbekken og mot Østernvann ble det under krigen anlagt en drikkevannsledning, se bilde nr. 22729 og teksten under dette. Nå er det antageligvis bare denne korte stumpen igjen av denne. Typisk rør av trespiler holdt sammen med spennbånd av jern, men med isolasjon av glassvatt. Selv om den ligger tett ved veien, blir den stadig mer skjult av kratt..

25 Jun 2018

Abborfossen

Av Odd Tore Saugerud

Her renner til vanlig fossen som er vist på bilde nr. 22728 og bilde nr. 24791. Nå er den bare et sig helt innunder fjellveggen på venstre side, og litt fukt på berget ved siden av. For bratt og sleipt til å krabbe opp, men det finnes en god mulighet til venstre for bergveggen.