Idyllisk langs Sagelva

Sagstien langs Sagelva er en perle på Strømmen. Her er det fint å ferdes, enten til fots eller på sykkel.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

26 Jul 2018

En pause i skyggen

Av Erik Unneberg

Det er flere benker å ta pause ved langs sykkelruten mellom Lørenskog stasjon og Lillestrøm stasjon. Her er det en mulighet ved Strømmen, rett ved der den gamle sagmesterboligen Nebben lå. Fotografen tok seg i alle fall et lite minutt i skyggen her. Det var veldig varmt i dag.

26 Jul 2018

På tur over Dambrua

Av Erik Unneberg

På Fjellhamar nord i Lørenskog er det en grønn "lunge" mellom Fjellhamarveien og jernbanelinjen. Her renner Fjellhamarelva, som for øvrig skifter navn til Sagelva når den renner inn i nabokommunen Skedsmo. På bildet ser vi Dambrua, som ble satt opp i 1993.

26 Jul 2018

Topplaget på plass

Av Odd Stiansen

Omleggingen av skiløypa fra Strømsdammen og inn til hovedløypa mellom Strømsbråtan og Tryvannstua har også fått betydning for sommerferdselen. Veien var ferdig før skisesongen startet i vinter, og fungerte da bra som skiløype. Men da våren kom, ble det veldig synlig at overflaten besto av forholdsvis grov stein, slik at veien var lite egnet for sykkel eller barnevogn. Nå der det imidlertid lagt på et nytt topplag, og veien er utmerket for alle trafikanter. Den gamle trillestien/skiløypa kan ses til venstre i bildet.