På vei til natt i naturen

Sommeren slipper ikke taket, og med varsel om sol hele helga, er det all grunn til å tilbringe også natten i Marka. Løperne i Nordmarkstravern som passerer her ved Skjærsjøen, er nok dog glade for at nedoverbakker mot mål venter.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

31 Aug 2018

Trafikken på Pershusvann

Av Odd Tore Saugerud |

Fra Pershusfjellet er det god utsikt over vannene nedenfor i øst. Her har en padler akkurat gått gjennom det smale sundet mellom Pershusvann og Buvann, og satt kursen mot nordenden av Buvann. Derfra kom det rop, og etter en stund returnerte kanoen med en person til i. Det var halvparten av de menneskene vi så i løpet av en fem timer lang tur i området.

31 Aug 2018

Har vannstanden i Spålen begynt å øke?

Av Odd Tore Saugerud

I Sinnerelva/-bekken var det fortsatt liten vannføring. Sammenlignet med tidligere bilder fra utløpet i Spålen så det ut til at et lite område, som før var tørt, nå var oversvømmet igjen.

29 Aug 2018

Her blir det bedre løype

Av Eivind Molde |

I løpet av sommeren er traktorvegen mellom Bustevollen og Lushaughytta utbedret, og dermed blir det bedre løypetrase her til vinteren. Brandbu og Tingelstad almenning har stått for utbedringen. Bildet er tatt ved avkjøringen på Bustevollen.