Flott høst ved Blankvann

Nordmaka varter opp med flotte høstfarger i høstferien, først uke i oktober.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

28 Sep 2018

Gull i Sølvvika

Av Nina Didriksen |

Høstfargene lyser i solskinnet over Sølvvika siste fredag i september. Vannstanden i Helgeren er fremdeles unormalt lav, og det er mulig å gå over til den lille øya. Mer normalt er det at fotografen på disse tider er i innspurten av jakten på høstens kjentmannsposter, Sølvvika ble gullposten.

01 Okt 2018

Skog, jorder og fjerne åser

Av Odd Tore Saugerud

En skogbevokst ås kan bli et fint utsiktspunkt, bare det blir bygget et høyt nok utsiktstårn på den. Det har de gjort på Hjellsåsen, 238 moh. Her er utsikten mot vest over sydlige Akershus med avvekslende skog og jordbruksland, og åser i det fjerne. Selv med detaljert sikteplate gjorde dis og skygge krydret med haglbyger det dessverre umulig å identifisere åser og fjell nøyaktig. Turen opp dit er vel verdt å ta en klar høstdag. Et tips til en liten rundtur fra Granerud: Ta Kløftestien opp til tårnet, derfra umerket, men stor sti over åsen til nordøstenden av Vientjern med raste- og badeplass, se bilde nr. 26167, og så Panoramastien tilbake til Hjellsbråten.

01 Okt 2018

Høst ved Frysja

Av Torgeir Stenstad

Ingen badegjester i dag, men vannet lå som et speil med flotte høstfarger omkring. Her fortsetter Akerselva sin videre ferd mot Oslofjorden.