Solnedgang sett fra Oppkuven

Klokken er bare 15.21, men det er rett før solen går ned i sørvest. Bildet er tatt fra tårnet på Oppkuven, som byr på 360 graders utsikt. Fotografen tilbragte kvelden ved et bål på bakken, og natta i tårnet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Nov 2018

Lav sol over Bjørnstadputten

Av Nina Didriksen

De siste solstrålene lyser på Bjørnstadputten (628 moh.) vest for Oppkuven, selv om klokken ikke engang er 13. På barfrostføre var det fint å gå gjennom Krokskogen denne uka, med overnatting i tårnet på Oppkuven.

27 Nov 2018

Tårnsuiten på hotell Oppkuven

Av Nina Didriksen

Utsiktstårnet på Oppkuven er et egnet overnattingssted, tenkte fotografen, pakket sekken og la i vei. Kvelden ble tilbragt ved bålet på bakken, og natten i sovepose i tårnet under stjernene. Flott barfrostføre hele veien fra Jaklefoss via Damtjern og Oppkuven til Sørkedalen.

27 Nov 2018

Utsikt fra Gaupeskarveien over Stubdal og Åsa

Av Odd Tore Saugerud

Der Gaupeskarveien tar av fra veien til Damtjern, er det et hogstfelt som gir fin utsikt. Bilde nr. 26206 og bilde nr. 27867 er eksempler på dette. Da jeg kjørte oppover litt etter kl. 12:30, var det her et stort område med helt hvitrimet skog og bare tendens til tåke over Steinsfjorden. Nå, to timer senere, hadde det kommet to lag med tåke sigende, og rimet på skogen hadde delvis smeltet, selv om termometeret viste 8 kuldegrader i skyggen.