Best til fots

Det er for hardt og for lite snø til å gå på ski ved Deør i Vestby, men det er fint til fots. Piggsko føltes tryggest, og underveis lette vi opp et titalls geocacher. Øst for stien dundret trafikken forbi på E6.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Jan 2019

Helårsløypa har klart seg gjennom mildværet

Av Erik Unneberg

Det nye året startet med varmegrader og vind, og det var derfor interessant å se hvordan skisporene var påvirket av været. Den snøsikre Helårsløypa mellom By og Tverrelva kunne i alle fall rimelig bra, forholdene tatt i betraktning. De klassiske sporene var stedvis noe isete, men greit å gå i med felle- eller klisterski. Skøytetraseen var meget bra, noe fotografen hadde glede av. Bildet er tatt like ved Tverrelva.

23 Feb 2018

Valdreslinja mellom Hov og Skrukli stasjon

Av Sven Sandvik

Den gamle traseen som Valdresbanen benyttet, stiger noen høydemeter fra Hov til Skrukli stasjon. Rett før Skrukli får du utsikt rett ned i dalen til Vesleelva, som renner ut i Randsfjorden. Det er bratte lier på begge sider av banen, men løypa er flat og fin å gå.

31 Des 2018

Tåke over Øyangen

Av Torgeir Stenstad

1-2 cm nysnø gjorde underverker med skiføret, og det var fint å gå på Øyangen i dag. Men tåke gjorde at det var greit å holde seg langs land.