Skispor over Nordre Krokvann

Flotte spor kjørt av Markaskolen for Skiforeningen. Dette er løype 255, som går mellom Nordre Krokvann og Geitsjøen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Jan 2019

På Gaustad etter morgentur i Nordmarka

Av Lars Kristian Bjørløw

Venter på t-banen etter en morgentur. Dette bildet i fra Gaustad t-banestasjon var det eneste som ble bra denne morgenen. Tok bilder av Østre Aurtjern i mørket med lyset i fra byen over Aurtjernåsen, og også av et rådyr på Gaustadjordene, men de ble foruklare. Løypa jeg tok fra Langmyr og frem til lysløypa ved Ullevålseter, er nå ganske bra, til tross for at det ikke har kommet så mye snø.

22 Jan 2019

Kråka – hit, men ikke lenger

Av Odd Tore Saugerud

Porten står åpen, men det øverste skiltet forteller noe annet: ingen gjennomgang, gå rundt. Ikke noe problem, blåstien er OK, og fører forbi kaffeplassen på bilde nr. 30209 og portstolpene på bilde nr. 30210, to nokså originale innslag i skogen.

22 Jan 2019

Kråka en grå vinterdag

Av Odd Tore Saugerud

Forbi Kråka går ingen skiløype. Men denne dagen var blåstien rundt Bogstadvannet veltråkket og egentlig bedre enn sommerstid, da den ofte er nokså klinete. Nå, når løvtrærne er nakne, er det også utsikt fra vest mot plassen. I bakgrunnen på venstre side Bjørnsgård og Wyllerløypa, hvor det var stille på denne tiden. På Bogstadvannet var det derimot skiløpere med god glid.