Kiosk og rennkontor på Tingelstad

Det var folksomt ved kiosken på Skytterhusplassen i dag. Den fungerte nemlig også som rennkontor for mosjonsløpet Hadelangsen. Over 60 deltakere gikk herfra, andre startet på Kittelsrudtoppen eller eller Granlund. I alt deltok i overkant av 100 mennesker i årets renn, arrangert av Tingelstad IF, Vestre Gran IL, Grindvoll IL og Granlund vel.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Jan 2019

Hadelangsen i gang fra Tingelstad

Av Eivind Molde

Klokka har passert 11, startskuddet har gått, og dermed var fellesstarten i gang fra Tingelstad idrettsplass. Turrennet Hadelangsen på ski går sørover gjennom Hadelands vakre kulturlandskap. Det er et samarbeid mellom Tingelstad IF, Vestre Gran IL, Grindvoll IL og Granlund vel. De tre førstnevnte hadde i løpet av natten og morgentimene sørget for supre spor. Nærmere 70 deltakere gikk fra Tingelstad (halvparten i fellesstart), og hadde dermed 28 kilometer framfor seg til Løken skole på Grindvoll. Andre startet på Kittelsrudtoppen eller Granlund. I alt hadde årets renn nær 170 deltakere.

27 Jan 2019

Lunt og vinterlig på Glåmene

Av Line Mork

I dag var det kraftig vind og sno i sentrum og i åpne områder som ved Sognsvann, men skogen byr alltid på ly. På Glåmene var det flott vinterstemning, og målestaven viste 30 cm snø.

27 Jan 2019

Mange på Nygård i vinterværet

Av Erik Unneberg

Det lavet ned på Nygård i formiddagstimene i dag, men skifolket strømmet til.