Julestemning i januar

Det var den reneste julestemningen på Steinssletta i ettermiddag, selv om julen var over for et par uker siden. Så kanskje vi heller skal kalle landskapet et vintereventyr? Fra løypen på vestsiden av E16 ser vi mot rimfrosne trær, med Stein gård til høyre i bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Feb 2019

Vanskelig å skøyte i løypa inn mot Nordmarkskapellet

Av Lars Kristian Bjørløw

På Føremeldingen her på nettsiden var alle løyper grønne, men i løpet av dagen hadde alt snødd igjen, så forholdene for skøyting var ganske dårlige. Frem til vinden løyer og det snør litt mindre, har skiløpere følelsen av å gå på fjellet, spesielt i åpent landskap og i høyden. Bildet er tatt like etter Bjordammen.

01 Feb 2019

Denne maskinen kunne gått i flere skift

Av Lars Kristian Bjørløw |

Skiløpere håper at maskinen ved Sognsvann kommer seg ut igjen så kjapt som mulig, selv om den har vært nesten overalt i dag. Ute i løypa er det ikke så lett å legge merke til det. Men med denne snøen så blir forholdene veldig bra når været har roet seg.

01 Feb 2019

Snøvær på Frognerseteren stasjon

Av Lars Kristian Bjørløw

Den første t-banen opp til Frognerseteren stasjon kom dit i dag litt etter kl. 16. Da hadde det vært strømstans hele dagen. Jeg var med i det første vognsettet som kunne kjøre helt opp, men det stanset noen hundre meter før holdeplassen, og måtte kjøre tilbake til Voksenkollen pga. for mye snø i sporet. Da tok føreren fart og raste gjennom snøfonna og opp til stasjonen, til jubel og klapping i fra alle i vognene.