Hjem i solnedgangen

Disse skiløperne er i ferd med å avslutte skituren sin i løypene på Steinssletta, akkurat i tide til å få med seg den siste resten av dagslys. Bildet er tatt like ved parkeringsplassen øst i Selteveien.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Jan 2019

Julestemning i januar

Av Erik Unneberg

Det var den reneste julestemningen på Steinssletta i ettermiddag, selv om julen var over for et par uker siden. Så kanskje vi heller skal kalle landskapet et vintereventyr? Fra løypen på vestsiden av E16 ser vi mot rimfrosne trær, med Stein gård til høyre i bildet.

01 Feb 2019

Vanskelig å skøyte i løypa inn mot Nordmarkskapellet

Av Lars Kristian Bjørløw

På Føremeldingen her på nettsiden var alle løyper grønne, men i løpet av dagen hadde alt snødd igjen, så forholdene for skøyting var ganske dårlige. Frem til vinden løyer og det snør litt mindre, har skiløpere følelsen av å gå på fjellet, spesielt i åpent landskap og i høyden. Bildet er tatt like etter Bjordammen.

01 Feb 2019

Denne maskinen kunne gått i flere skift

Av Lars Kristian Bjørløw |

Skiløpere håper at maskinen ved Sognsvann kommer seg ut igjen så kjapt som mulig, selv om den har vært nesten overalt i dag. Ute i løypa er det ikke så lett å legge merke til det. Men med denne snøen så blir forholdene veldig bra når været har roet seg.