Kobberhaughytta fra forsiden

På forsiden ser det ut som at alt er som før på Kobberhaughytta etter at de fikk ny bestyrer i fjor. Men på bilde nr. 30713 ser dere at det blir gjort forandringer på baksiden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Feb 2019

Bygging på baksiden av Kobberhaughytta

Av Lars Kristian Bjørløw

På baksiden av Kobberhaughytta er arbeidet med nytt overnattingsbygg og ny bestyrerbolig i full gang. Det kommer også en ny spisesal i tillegg til peisestua inne i hovedhytta. Løype nr. 125 (Aurtjern - Lørenseter - Kobberhaughytta) går til venstre og rundt anleggsplassen. Denne løypa er beskrevet i bilde nr. 28915 som en av de fineste i Marka, og videre med bilde nr. 29269. I dag gikk det veldig fort ned den bratte bakken hvor det er en 90 graders-sving. Heldigvis hadde preppemaskinen laget traseen bred, slik at de med stor fart fikk ekstra plass rundt svingen. Allikevel hadde noen gått ut av løypa eller falt så det ut til.

07 Feb 2019

Vakker rasteplass

Av Jørgen Øverbye

I dag var det kun utsikt til de nærmeste trærne her ved Linderudsetra, men de var til gjengjeld ekstra vakre.

07 Feb 2019

Preppet, i god stand

Av Jørgen Øverbye

Akebakkeskogen på Grefsen er et fint startpunkt nær bebyggelsen, og selv om løypene var preppet for to dager siden (lilla på kartet), var de i god stand (kunne vært mørkeblå). Bildet er tatt rett vest for Grefsenkleiva.