Holmenkollmarsjen 2019: pit stop ved Kobberhaughytta

Denne gjengen med regntøy visste faktisk ikke hvor de var, bortsett fra at de var ved Kobberhaughytta. De hadde gjort en kjempejobb med å dele ut mat og drikke til de som gikk Holmenkollmarsjen. De trodde også at jeg var deltager. Men jeg kom uten startnummer, og jeg fortalte at jeg akkurat hadde satt opp et termometer på Appelsinhaugen. Jeg fikk allikevel full servering med sportsdrikke, solbærtoddy og muffins, så da måtte jeg spørre om de ville bli tatt bilde av, med muligheter til å komme inn på bildene til Markadatabasen. Det ville de veldig gjerne! Videre så spurte jeg om de hadde noen tørre sokker, for i dag ble det vått, men det hadde de dessverre ikke. Det var fem deltagere som visstnok ikke hadde passert Kobberhaughytta da jeg var der litt over klokken tre.

Edit

Eldre bilder i kategori: Holmenkollmarsjen

09 Feb 2019

Holmenkollmarsjen 2019: ly for regnet før start

Av Line Mork

Regnet var først og fremst en utfordring før start. Paraplyer ble observert i startområdet, og under dette taket var det god stemning.

09 Feb 2019

Holmenkollmarsjen 2019: effektive og blide funksjonærer

Av Line Mork

Bagasjetransport er ett av leddene i logistikken rundt rennet. Deltagerne ble møtt med brede smil og hjelpsomme hender, både ved start og mål.

09 Feb 2019

Holmenkollmarsjen 2019: drikke før start

Av Line Mork

Fra start til mål vanker det mat og drikke til deltagerne. Med mange motbakker i begynnelsen er det godt med et ekstra glass saft før start.