Fikk ros for gode løyper under Totenåsløpet

Etter 34 år i "dvale" har Totenåsløpet "gjenoppstått". Rennet er nå 24 kilometer langt, og går fra Torsætra (500 moh.) til Lensbygda (400 moh.). Det kan se lett ut ut fra høydeforskjellen, men det er betydelig stigning etter start, opp til nesten 720 moh. i løpet av vel 6 kilometer. Øyvind Skullerud (tv) og Johan Myhre (th) hadde mange timer i løypemaskinen i dagene før rennet. Løypekjørerne fikk mye skryt for fine løyper. Det er Totenåsløyper som preparerer løypenettet her i området.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Feb 2019

Smørehjelp i startområdet

Av Harald Udnæseth

Totenåsløpet ble gjennomført under utfordrende føreforhold. Derfor var det ekstra godt og få solid smørehjelp i startområdet. Til venstre Hans Østby (78) fra Søndre Land IL, og løpets eldste deltager. I midten smøresjef Åge Nicolaisen, og til høyre parkeringsvakt Svein Peder Bakken.

11 Feb 2019

Jomfruelige spor

Av Jørgen Øverbye

Over myrene mot Veslesjøen var fotografen førstemann i de nykjørte sporene i dag. Etter Trehørningen var det ikke preparert, og det var enorm forskjell. Bildet er tatt nordvest for Veslesjøen.

11 Feb 2019

Hvitt på toppene

Av Jørgen Øverbye

Det var ikke mye tegn til regnværet i helgen ut fra Stryken i dag - føret var tørt og skarpt. Bildet er tatt på Fiskeløysåsen.