Ut mot havet

Bærum kommune preparerte før helgen rundløypene på Kalvøya. I dag var det noen plussgrader og litt bløtt i sporene, men likevel fint å kunne gå på ski så nær sjøen. Vi ser her i retning Badebukta, med Nesøya på den andre siden av vannet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Feb 2019

Korrigert avstand til Kikut

Av Lars Kristian Bjørløw

Her er et av flere løypeskilt som har fått endret distansevisning mellom Kikutstua og Løvlia. Distansen mellom disse to stedene har alltid vært en forundring, men det er ganske langt! Her er iallfall distansen rettet opp, men det er ikke konsekvent gjort på hele strekningen. For de fleste som går i området, har nok ikke kilometeranvisningen så mye å si. Rundt Atjern er det fint uansett.

17 Feb 2019

Dammen på Storflåtan

Av Lars Kristian Bjørløw

Jeg så ikke så mye mer av Storflåtan enn dette, bortsett i fra elva på nedsiden.

17 Feb 2019

Svarten eller Butleren, hvem vet?

Av Lars Kristian Bjørløw

Det var fine løyper etter Grenaderløpet dagen før. Vannene Svarten og Butleren går inn i hverandre, se bilde nr. 29156. Dette er et område av Marka hvor man er ganske lenge alene mellom hver gang man treffer en annen skiløper. Det er allikevel ikke alltid slik at disse har tid til å hilse på andre når de møter noen. Kanskje fordi de ønsker å komme til områder hvor de treffer flere folk og da «slipper» å hilse på andre?