Bra spor i Toresplassløypa

Det var en ny, flott skidag i løypene mellom Sollihøgda og Kleivstua. Og det var ingen ting å si på preppingen her i Toresplassløypa.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Apr 2019

Fortsatt bra i hovedløypa til Kikut

Av Tom Ingebrigtsen

På dagens tur i hovedløypa fra Frognerseteren til Kikut måtte jeg kun ta av skia ved kryssing av to veier, samt ved en bar flekk like ved Kikutstua. Resten av løypa, som her ved Blankvannsbråtan, er til dels svært bra, med unntak av Slakterbakken, der det er isete og lite snø. Men uten prepping hadde det i dag vært knallharde løyper, og sikkert også en god del rusk i sporet.

10 Apr 2019

Nykjørt ved Kneikasetra

Av Erik Unneberg

Det var flotte forhold fra Høymyr i dag, og Skiforeningen hadde preparert løypene nordover til Kleivstua, for både klassisk og fristil.

07 Apr 2019

Lettskyet over Romeriksåsene

Av Erik Unneberg |

Det var en del skyer over Romeriksåsene i dag, men enkelte steder sprakk det opp litt, og det kom litt sol etter hvert. Veikrysset vi ser nede til høyre på bildet, er der Fjellvegen, Brådalsvegen og Brådalsgutua møtes. Alpinanlegget i Kniplia har vi litt til vestre for midten av bildet. Bildet er tatt mot vest, og derfor er det Hakadal vi ser i bakgrunnen, med Nordmarkas østre åser bak der igjen.