Fingermerking

Her er ruta opp til kjentmannsposten Strammestasjonen merket med en finger, men skjønte ikke dette før jeg hadde funnet posten, så det ble en annen vei ned, gikk etter kartet. Har sikkert stått noe på skiltet en gang.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

16 Nov 2018

Strammestasjonen ved Grua

Av Morten Synstelien |

Dette skal ha vært motholdsloddet på taubanen, men alt treverket er råtnet bort. Bare rustent stål og steiner igjen. Strammestasjonen er kjentmannspost i perioden 2018 til 2021.

23 Okt 2017

Kaffeboks ved gangbru i Homledalen

Av Morten Synstelien

Brua er ikke i bruk, men den slitne kaffeboksen på venstre side minnet meg på en historie fra da jeg var liten. To onkler av meg skulle på fisketur, de hadde laget to hermetikkbokser som den på bildet, en til kaffe og en til mark. Fisketuren gikk greit, de hadde bra med brennevin med også. Frokosten dagen derpå var sånn passe, og de var litt ugne. Stemningen ble ikke særlig god da de skulle fiske, og ikke fant markboksen. Men fant ut at de plutselig hadde fått to kaffebokser!

30 Sep 2018

Mot milorghytta HQ

Av Morten Synstelien

Under krigen var ikke veien bygget, og hytta ligger bare noen få meter fra veien, men syns ikke. Kjekt med kjentmann også her.