Skøytetur på Tyrifjorden

Rolf er vel en av Norges mest erfarne på turskøyter, og holder kurs om temaet. Men her er han helt på kanten på en spiss. Tyrifjorden er stor, og bølgene brekker opp isen. Her var den ca. 10-15 cm tykk, og veldig sterk. Vi var mange med på turen, og alle hadde nødvendig kompetanse og utstyr.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Apr 2019

Solnedgang på Åboråsen

Av Morten Synstelien

Jeg hadde fått meg hengekøye, og den måtte testes ut. På Åboråsen er det et flott utsiktspunkt sør for Kongens utsikt, like ved løype 88 mot Finneflakseter. Var et flott sted å henge, men kald vind gjorde det til en heller kjølig opplevelse, men bildene ble bra.

17 Apr 2019

Steinsvika og løypetraseen til Lorerunden

Av Morten Synstelien

Litt uvant vinkel for de fleste. Steinsevja og siden av Stein gård sett fra Loreåsen. På jordet her går løype 1536 (Lorerunden). Steinsevja legger seg først og går først opp på våren.

25 Nov 2018

Vinterstemning i november

Av Morten Synstelien

Fire – fem dager etter at bilde nr. 31741 ble tatt, har isen lagt seg på hele Nordsetertjern. Det ser nesten ut som et sort/hvitt-bilde, men er i farger. Det er noen som har kastet stein på isen for å sjekke hvor tykk den er. Veien til Sørsetra går til høyre i bildet.