Årets flotteste forhold for skøyter på Steinsfjorden

De flotteste forholda er rett etter at isen har lagt seg, samtidig som den må være tykk nok å gå på. Jeg setter grensa ved 5 cm stålis. Dette krever kompetanse og rett utstyr. Men lille nyttårsaften var det knallforhold på halve Steinsfjorden, delvis åpent og for tynn is på resten, bare noen få utpå denne dagen - seks stykker. Sola står rett over Kleivstua.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Mar 2018

Sol noen få sekunder

Av Morten Synstelien

Gikk i gråvær hele dagen,. Brøyta mye løype selv, men sola var fremme i noen sekunder, og jeg rakk å ta et flott bilde her i løype 515 (mellom Sønsteby sameie og Ormsteinsmyra). Det reddet dagen.

07 Jan 2019

Fargebilde av Braksøya

Av Morten Synstelien |

Tro det eller ei, dette er et fargebilde og ikke et i sort/hvitt. Flotte forhold for turskøyter denne dagen, men kafferasten ble heller kort. Kaldt og grått. Sundet her har ofte svak is, så husk nødvendig utstyr og kompetanse før du entrer isen. Ikke mange utpå, bare en enslig isfisker denne dagen.

02 Jan 2019

Skøytetur 2. januar på Tyrifjorden - magiske forhold

Av Morten Synstelien |

Noen ganger når isen legger seg og du har kompetansen og utstyret orden, kan du få unike opplevelser på turskøyter. Bildet her er tatt fra Fekjær, og du ser Storøya. Ufattelig flott is. Flott lys. Her er det garantert at du ikke møter mange. Faktisk ingen på denne turen. Kaffen smakte bra med denne utsikten.