Løyper møtes under jernbanelinja ved Sønstebygrenda

Her møtes løype 520 og løype 1374 (som her er felles med løype 1327). Heldigvis ikke kjørt, for i nedoverbakke med pulk er det greit å ha litt bremsesnø før jeg kommer til Sønstebygrenda.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Des 2018

Årets flotteste forhold for skøyter på Steinsfjorden

Av Morten Synstelien |

De flotteste forholda er rett etter at isen har lagt seg, samtidig som den må være tykk nok å gå på. Jeg setter grensa ved 5 cm stålis. Dette krever kompetanse og rett utstyr. Men lille nyttårsaften var det knallforhold på halve Steinsfjorden, delvis åpent og for tynn is på resten, bare noen få utpå denne dagen - seks stykker. Sola står rett over Kleivstua.

13 Mar 2018

Sol noen få sekunder

Av Morten Synstelien

Gikk i gråvær hele dagen,. Brøyta mye løype selv, men sola var fremme i noen sekunder, og jeg rakk å ta et flott bilde her i løype 515 (mellom Sønsteby sameie og Ormsteinsmyra). Det reddet dagen.

07 Jan 2019

Fargebilde av Braksøya

Av Morten Synstelien |

Tro det eller ei, dette er et fargebilde og ikke et i sort/hvitt. Flotte forhold for turskøyter denne dagen, men kafferasten ble heller kort. Kaldt og grått. Sundet her har ofte svak is, så husk nødvendig utstyr og kompetanse før du entrer isen. Ikke mange utpå, bare en enslig isfisker denne dagen.