Perfekt teltplass over Vesle Sandungen

Her har vi funnet den perfekte teltplass med utsikt, men var litt nære veien da snøfresen kom. Forbausende god dekning her også.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Mar 2019

Lokal flyttbar snøstorm

Av Morten Synstelien

Når du har slått opp teltet litt nære veien, kan du oppleve veldig lokal snøstorm og betydelig mengder med snø.... Her så traktorfører oss i tide, og fikk snudd tuten på fresen rett vei. Etter at vi hadde fått 40 cm med snø på ei natt, ble det for tungt å gå med truger og pulk, så vi gikk på veien. Dette er runde 2 for å bredde veien.

12 Mar 2019

Telting på Kongskogmyra før rekordsnøen kom

Av Morten Synstelien

Her har vi slått opp teltet ved løype 106, på Kongsskogmyra. Det var meldt mye snø, så vi satte opp teltet her, og tok et omvendt toppstøt ned til Stryken og opp igjen. Det var lurt, for det kom 40 cm snø den natta.

13 Mar 2019

Snørekord på ei natt

Av Morten Synstelien

Den 13. mars kom det 40 cm snø i området ved Stryken, vi lå i telt ved løype 106. Teltet er 135 cm høyt og sto på flat snø. Vi våknet om morgenen, og all flystøyen var borte. Snø demper lyden bra. Snømengden ble bekreftet i føremelding 14. mars. Bra vi hadde med et ekspedisjonstelt. Mange sier at hvilke som helst telt funker i marka, men tror ikke det, med så mye snø.