Helt på grensa

Mange vil nok si at dette er helt på grensa, og det stemmer. Her er vi på toppen av Gilebakken, hvor Hole og Ringerikes kommunedele går. Alltid glad når jeg ser dette skiltet når jeg sykler, for da er jeg snart på toppen. Steinssletta er utrolig flat, men heller oppover helt fra Selteveien (parkeringa på Steinssletta) og opp hit. Er ca. 35 høydemeter, og alle som kjører bil, syns det er flatt. Vi ser Jaklefoss og Ringkollen i bakgrunnen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Mai 2018

Gihletoppen

Av Morten Synstelien

Her ser du stigningen fra Steinssletta og opp til toppen av Gilebakken. Slak, fin bakke, men den starter faktisk helt ved Stein gård. På ettermiddagen blåser det ofte fra syd, så hele Steinssletta må da sykles i motvind om du skal den veien. På grunn av vinden fra syd er det lurt å sykle slik at du får vinden i ryggen her hvis du sykler rundt Steinsfjorden. Når du kommer til Åsa, er du mer i le.

01 Apr 2016

Tidlig vår, noen sykler og noen rir

Av Morten Synstelien

På Libakke blir det fort bart. Så her kan du sykle tidlig. Noen rir i sporet etter skiløypa. Røyse er et flott turområde hele året.

03 Des 2015

Tåka er tykk

Av Morten Synstelien

Det er nye muligheter å sykle eller gå tur der hvor skiløypa skal komme. Det blir ryddet med beitepusser på jordet. Tåka på høsten kan være utrolig tykk i Hole, så greit å følge sporet her.