Flott utsikt mot Vikersund ytterst på Røysehalvøya

Ca. 200 meter ned bakken fra krysset på Leinetajet er det flott utsikt over Tyrifjorden. Vi ser at det er mye salat som vanlig. Holleia/Vikersund til høyre. Til venstre Frognøya, med Finnemarka i bakgrunnen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

09 Sep 2019

Grå dag på Leinetajet

Av Morten Synstelien

Her står jeg like før krysset, faktisk så nær at vikepliktskiltet er med. Det er Frognøya vi ser ute i Tyrifjorden. Der er det et lite småbruk og én fastboende. Vi ser i retning Holsfjorden, med Finnemarka i bakgrunnen.

09 Sep 2019

Ved Leinetajet

Av Morten Synstelien

Fra Y-krysset og ned til høyre er det en lang bakke som går helt til Bønsnes. Til venstre kommer du til Hundstad. Tyrifjorden og Finnemarka i bakgrunnen.

08 Sep 2019

Stier og veier var som bekker og gjørmebad

Av Odd Tore Saugerud

Som turledere for DNT Senior Turbussen er det alltid lurt å rekognosere på forhånd. Her krysser Atie den delen av en større bekk som renner i anleggsveien til Ramstadsjøen, antageligvis bygget i forbindelse med vannverket i 1951. Vannet i bakgrunnen dekker fortsettelsen av veien. Vann og gjørme på stier og veier gjorde at turene til Huldreheim måtte legges om og også flyttes. Og under turen i morgen spår yr.no styrtregn og 25 mm nedbør!