Panoramautsikt ytterst på Røyse

Når du kommer ovenifra og gjennom et lite stykke skog, åpner denne utsikten seg. Du ser hele Krokskogryggen med blant annet Ringkollen og Gyrihaugen. Du ser også ryggen på Vestmarka. Kommer du nedenfra, må du stoppe her og snu deg for å nyte utsikten - det passer sikkert fint med en stopp også, for bakken er seig å sykle opp. Du ser Bønsnes kirke rett frem. Vær oppmerksom på at det ofte er mye jord i veien her, da gartneriet ligger i bunnen av bakken, så ta det pent.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

09 Sep 2019

Flott utsikt mot Vikersund ytterst på Røysehalvøya

Av Morten Synstelien

Ca. 200 meter ned bakken fra krysset på Leinetajet er det flott utsikt over Tyrifjorden. Vi ser at det er mye salat som vanlig. Holleia/Vikersund til høyre. Til venstre Frognøya, med Finnemarka i bakgrunnen.

09 Sep 2019

Grå dag på Leinetajet

Av Morten Synstelien

Her står jeg like før krysset, faktisk så nær at vikepliktskiltet er med. Det er Frognøya vi ser ute i Tyrifjorden. Der er det et lite småbruk og én fastboende. Vi ser i retning Holsfjorden, med Finnemarka i bakgrunnen.

09 Sep 2019

Ved Leinetajet

Av Morten Synstelien

Fra Y-krysset og ned til høyre er det en lang bakke som går helt til Bønsnes. Til venstre kommer du til Hundstad. Tyrifjorden og Finnemarka i bakgrunnen.