Flott høsttur på Lemostangen

Høsten på Rytterakertangen er flott, her ser dere furuen og alle barnålene som ligger på bakken. Det er et spesielt sted, og du må sykle eller gå fra Løken eller Borgeng for å komme hit. Veien ut hit er smal, og det er ingen steder å parkere. De som bor her, har satt opp mange skilt om parkering forbudt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

07 Okt 2018

Høstfarger på Rytteraker

Av Gro Ofte Synstelien

Klart, fint vær og vann, høsten har inntatt Rytteraker. Et av Hole kommunes flotteste steder, og en høsttur hit er obligatorisk.

07 Okt 2018

Høst på Lemostangen

Av Gro Ofte Synstelien

Klar, fin og stille høstdag. Du ser her området hvor tangen er på sitt smaleste. På baksiden er Sælabunn. Bildet er tatt mot nordvest.

09 Sep 2019

Panoramautsikt ytterst på Røyse

Av Morten Synstelien

Når du kommer ovenifra og gjennom et lite stykke skog, åpner denne utsikten seg. Du ser hele Krokskogryggen med blant annet Ringkollen og Gyrihaugen. Du ser også ryggen på Vestmarka. Kommer du nedenfra, må du stoppe her og snu deg for å nyte utsikten - det passer sikkert fint med en stopp også, for bakken er seig å sykle opp. Du ser Bønsnes kirke rett frem. Vær oppmerksom på at det ofte er mye jord i veien her, da gartneriet ligger i bunnen av bakken, så ta det pent.