Anders klar for en runde på Røyse

Sporet hadde godt av å bli kjørt opp på ny, og Anders tok turen. Litt typisk, men her kjører vi mellom Solbærbuskene på Nordre Sørum. En meget hyggelig og flink grunneier, som hjelper løypelaget med plass. Skyene henger over kanten på Krokskogens rygg i bakgrunnen. Like utenfor bildet til venstre ligger Mo gård.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Mar 2018

Drømmeforhold i scooterløypa mot Langvatnet

Av Morten Synstelien

Kom hit på kvelden. Det var ikke kjørt. Ble i tvil om videre løypevalg. Slo opp teltet og våknet på morrakvisten av at en scooter kjørte opp løype rett ved. Da ble løypevalget veldig lett igjen. Kaldt og fint.

22 Jan 2017

Isete i Krokkleiva

Av Morten Synstelien

Tidlig på vinteren og på våren er det alltid isete i Krokkleiva. Det er mange høydemeter mellom bunn (Sundvollen )og topp (Kleivstua), og den ligger i skyggen om vinteren. Så det er lurt å ha med brodder. Her tok vi av til venstre og gikk opp stien til Nordkleiva.

10 Mar 2017

Den første kunstsnøen i Sundvollen 2017

Av Morten Synstelien |

Sundvolden Hotel har laget skiløype i hagen, og har også kjøpt også inn noen snøkanoner. Dette måtte testes, og løype ble laget. Dette er veldig positivt. Barnehagen rett ved bruker løypa med tilhørende akebakke på dagen. Det har også vært arrangert en dag hvor alle barnehagene i Hole hadde ake- og skidag her. Karusellrenn fikk de også gjennomført. Løypemaskina blir håndtert av Einar, som også er gravemaskinfører. Han er meget dyktig på sitt felt.