Nylagt is ved Skyssstasjonen allerede 10. desember

Da har isen lagt seg i vika ved Vik. Ser prefekt ut for skøyting, men er veldig tynn, for tynn selv for de med kunnskap og riktig utstyr. Du ser ikke en sprekk i isen, og da vet du den er tynn. Braksøya og Braksøya naturreservat til høyre, og Pipøya rett frem. Litt typiske skydotter langs kanten. På toppen av ryggen ser vi Gyrihaugen, som blir litt som et fjell på et fjell.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Mar 2018

Løypa svinger seg mellom trærne

Av Morten Synstelien

Litt rødmerking, og en har gått i løypa før meg, så lett å finne veien. Klarvær og fint. Legg også merke til dyresporet fra rev ved og i skiløypa (løype 515 mellom Sønstebygrenda og Ormsteinsmyra), det følger løypa i flere kilometer. Er nok betydelig lettere å gå i løypa enn utenfor. Virkelig et flott dag i skogen.

14 Mar 2018

Flott dag ved Strandhøgda

Av Morten Synstelien

Denne løypa (løype 515 mellom Sønstebygrenda og Ormsteinsmyra) blir etter det jeg har skjønt, kjørt opp til helgene. Men stille og fint å gå i løypene selv om det ikke er nykjørt i uka også. Det blir en annen ro, og tempo spiller ingen rolle. Har det jeg trenger i pulken. Sol, klarvær og flotte forhold.

06 Jan 2018

Hesten følger med på skiteknikken

Av Morten Synstelien |

Hyggelig med dyr, dette gjør bygdeskiløypene på Røyse til en artig opplevelse. En kald dag, så selv hesten har fått på et tykt dekken. Ringkollen i bakgrunnen. Bildet er tatt i løype 1539