Utsiktspunktet på toppen av lysløypa på Kleivstua

De fleste har god fart ned bakken, og har nok med å komme seg trygt over bilveien og greie svingen, men de går glipp av denne flotte utsikten som bare varer noe få meter. Her ser du rett på høyfjellet på Vikerfjell. Så ta det med ro neste gang det er klarvær og du kommer her på ski, stopp og nyt utsikten. Går du opp bakken, ta en stopp og snu deg.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

15 Mar 2018

Sol og skumle skyer ved Stadstamyra før Svera

Av Morten Synstelien

Litt vind, du ser at føykesnøen fyller skisporet, men fint å gå. Litt spent på været, blir det sol eller styggvær?

16 Mar 2018

Kaldt, klarvær og litt nysnø i løpet av natta

Av Morten Synstelien

Fint å stå opp til dette, bare å slå ned teltet og pakke pulken og gå videre. Bildet er tatt på ei lita myr mellom Grunntjernet og Lærensæterputten. En stille og fredelig plass, som ligger litt i le, helt tydelig at noen bruker denne plassen fast som bålplass på vinteren.

16 Mar 2018

Været skifter fort

Av Morten Synstelien

Bildet et tatt mellom Breidtjernet og Lærensæterputten, i løypa mellom Ullvildsdalen og Koperud (løype 481). Fine spor med litt nysnø oppi, og møtte far og sønn som gikk i hvert sitt. Det var så fint da jeg kom hit, du ser det gliser i sporet. Ikke mye trafikk i løypa, møtte ingen andre enn disse to i løpet av ganske mange kilometer. Sola hjelper mye på varmen, men kaldt i lufta, og enda kaldere når den blir borte. Værskifte på gang.