Holsfjorden og Tyrifjorden sett fra syd

Artig med utsikt fra syd mot Holsfjorden og Storfjorden i Tyrifjorden. De fleste bilder er tatt mot vest. Men her på veien som går til Lindeberget, ser du fjorden fra en litt uvant vinkel. Sikker på at selv ihuga markakjennere hadde hatt problemer med å si hvor dette stedet var.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Mai 2018

Veien til Damvann ved Haveråsen

Av Morten Synstelien

Fin vei med enkelte grove partier, men bakken opp fra Store Sandungen føles lang.

14 Mar 2018

Flotte, nykjørte løyper

Av Morten Synstelien

Når du har måtte tråkke løype selv og kommer til disse flotte løypene, sender jeg noen varme tanker til de som kjører opp løyper. Sol og flate, fine myrer, og du bare glir av sted. Men da er det fint å sitte litt på pulken og virkelig nyte sola her på Rossumsætermyrene.

09 Jan 2018

Akkurat over tåkehavet

Av Morten Synstelien

Når det er i tåka i bygda, og du går eller kjører opp til Kleivstua, vil du veldig ofte finne ut at tåka ligger akkurat opp til Kronprinsens utsikt. Hvorfor det er slik, vet jeg ikke, men det har trolig noe med at her er kanten på Krokskog-platået. 5-10 minutter med hodet over tåka gjør underverker for kropp og hode. Så jeg tar ofte med meg en liten termos og sitter her med en kopp kaffe på hanggliderrampa, hvis det ikke er tid eller mulighet for en tur. Balsam for sjelen. Ringkollen til høyre i bildet.