På vei fra kafferast på Amundøya

Fjellski på Steinsfjorden gir fine opplevelser. Her har jeg gått fra Sundvollen til Amundøya for å finne litt le og ta en rast i sola. Slike dager er balsam for sjelen. Det er klart, kaldt og litt trekk. Svinøya og Ulvøya rett frem, Krokskogens rygg svinger seg ned mot Hønefoss.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Des 2017

Lav sol over Krokskogen og Gjesvalåsen

Av Morten Synstelien

Det er 1. juledag, og noen få dager etter solsnu. Bor i Sundvollen og der er sola borte et par måneder på vinteren. Prøver å få noen solstråler likevel. Så det ble en tur til Vik og ut på isen der. Men sola henger utrolig lavt på horisonten.

19 Mar 2018

Tidenes kladder

Av Morten Synstelien

Etter å ha gått på tørt, fint føre i ti dager, snudde været. Fra Fjellstadhytta og opp mot Retthella ble det bare kluss. Alt klabba som f... , og høydeforskjellen gjorde det omtrent umulig å smøre. Ga opp, og gikk veien opp til Retthella, og der funket skia igjen. Var heldig også, og fikk satt pulken i garasjen på Kleivstuaa, og haiket med løypebasen hjem.

18 Mar 2018

Hjerte på Katnosa

Av Morten Synstelien

Da jeg kom til Katnosa, og fikk god glid for første gang på turen, dukket dette hjertet opp. En dag av de flotteste den vinteren, myssa av folk, og alle blide med gode ski.