Rette linjer på Steinsfjorden

Her prøvde jeg å gå en så rett linje som mulig, dog uten å snu meg. Blir ikke veldig rett. Noe å tenke på for de som lager skispor med løypemaskin og scooter, mange av dem er utrolig flinke til å lage rette spor på vann. Flott på Steinsfjorden i dag, med fjellski. Tok en rast på Amundøya.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Feb 2018

På vei fra kafferast på Amundøya

Av Morten Synstelien

Fjellski på Steinsfjorden gir fine opplevelser. Her har jeg gått fra Sundvollen til Amundøya for å finne litt le og ta en rast i sola. Slike dager er balsam for sjelen. Det er klart, kaldt og litt trekk. Svinøya og Ulvøya rett frem, Krokskogens rygg svinger seg ned mot Hønefoss.

25 Des 2017

Lav sol over Krokskogen og Gjesvalåsen

Av Morten Synstelien

Det er 1. juledag, og noen få dager etter solsnu. Bor i Sundvollen og der er sola borte et par måneder på vinteren. Prøver å få noen solstråler likevel. Så det ble en tur til Vik og ut på isen der. Men sola henger utrolig lavt på horisonten.

19 Mar 2018

Tidenes kladder

Av Morten Synstelien

Etter å ha gått på tørt, fint føre i ti dager, snudde været. Fra Fjellstadhytta og opp mot Retthella ble det bare kluss. Alt klabba som f... , og høydeforskjellen gjorde det omtrent umulig å smøre. Ga opp, og gikk veien opp til Retthella, og der funket skia igjen. Var heldig også, og fikk satt pulken i garasjen på Kleivstuaa, og haiket med løypebasen hjem.