Flotte, flate myrer

Myrer på sommeren er noe herk å gå i, men du verden hvor glad jeg er i dem på vinteren på skitur, spesielt når du har gått opp den lange, seige bakken fra Osbakken og Skumsjøen, delvis i skyggen med tung pulk, og du kommer ut på ei myr med sol og flotte løyper. Livet er bra igjen, og bakken er glemt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

15 Mar 2018

Topp 4G ved Linken

Av Morten Synstelien

Hadde sjeldent god dekning i går, tror senderen var denne, som heter Linken. Etter dette gikk løypa rett under høyspenten, og den lager lyd, så da fikk jeg heller tåle denne masta.

26 Feb 2018

Rette linjer på Steinsfjorden

Av Morten Synstelien

Her prøvde jeg å gå en så rett linje som mulig, dog uten å snu meg. Blir ikke veldig rett. Noe å tenke på for de som lager skispor med løypemaskin og scooter, mange av dem er utrolig flinke til å lage rette spor på vann. Flott på Steinsfjorden i dag, med fjellski. Tok en rast på Amundøya.

26 Feb 2018

På vei fra kafferast på Amundøya

Av Morten Synstelien

Fjellski på Steinsfjorden gir fine opplevelser. Her har jeg gått fra Sundvollen til Amundøya for å finne litt le og ta en rast i sola. Slike dager er balsam for sjelen. Det er klart, kaldt og litt trekk. Svinøya og Ulvøya rett frem, Krokskogens rygg svinger seg ned mot Hønefoss.