Stjerneklart på Torgerseterhøgda

Da er teltet tatt ned. Det blir ei kald natt, men inni igloen er det rundt null grader. Der skal jeg overnatte.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Jan 2018

Ferdig iglo, klar til overnatting

Av Morten Synstelien

Da er jeg klar for min første overnatting i iglo. Igloen ble fin i fasongen, og veldig god og varm inni. Rundt null grader. Denne sto i tre måneder, altså ut sesongen, men snødde helt ned, så formen ble borte. Den er bygget av løs, kald snø i mellom åtte og tolv kuldegrader.

26 Okt 2017

Vik og Viksåsen sett fra Gjesvoldåsen

Av Morten Synstelien

Høstbilde fra Gjesvoldåsen, eller Gjesvalåsen, som den heter på kartet. Lettere å se utover landskapet når bladene har falt av løvtrærne. Noen jorder står i stubb, andre har fått høsthvete. Vi ser Hole Herredshus midt i bildet, Gjesvold gård til venstre. Det var to rådyr i hugstområdet her, men de spratt vekk før de ble med på bildet.

18 Mar 2018

Utsikt sydover fra toppen av Spålsveien

Av Morten Synstelien

Toppen av Spålsveien ligger ganske høyt, nesten 550 meter over havet, og går ned til Storflåtan på ca. 450 moh. Her skal jeg opp igjen til Løvlia på ca. 560 moh. Et flott utsiktspunkt, og siden løypa går på en vei, er det jevn fin bakke ned. En fryd å ake, men du blir kald etter å ha sklidd i 2,5 kilometer. Men du blir varm igjen når du skal opp igjen på samme høyde, så har litt bismak.