Stubbing ved Utsjøen

Dette er mellom elveutløpene nedenfor Utsjødammen, hvor vi ikke kom fram med gravemaskin. Da måtte håndkrefter til for å kappe ned trestubber og småkratt, og planere løypetraseen, for at stormaskinen skulle komme fram. Fra venstre: Kenneth Åslund, Rune Åslund og Erling Jellum.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

16 Mai 2019

Stille ved Søndre Kytetjern

Av Morten Synstelien

Har slått opp teltet, og middagen er klar. Her føler du virkelig skogens ro. Flagget er gjort klart til 17. mai i morgen. En fin plass, og kjentmannsposten på stedet er fin. Dette er et sted flere burde se, noe kjentmannsposten kan bidra til.

16 Mai 2019

Flatt. tørt og lettgått

Av Morten Synstelien

Her går jeg i traseen til løype 267 til Søndre Krokvann. Østmarka naturreservat er mye opp og ned, og dalene går nord-sør. Så også her i Østre Dæliseterdalen, men her er det flatt og fint i midten noen meter, og ikke bare store stein, og åser på begge sider. Tenker litt på veiskiltet noen satte opp på tull: "slett vei 0-10 meter". Helt tydelig en scooterløype. Litt mørkt og kjølig, selv om sola skimtes.

12 Okt 2019

Mye folk på Bygdesmak på Sundvolden Hotel

Av Morten Synstelien

Det har blitt en tradisjon med Bygdesmak på tunet på Sundvolden Hotel på høsten, og fint vær gjorde at mange tok turen innom tunet. Det er mange som går eller sykler til dette arrangementet, der lokal mat er i fokus. Du har saft fra Røyse, så har du syklet eller gått ski i bygda, har du nok passert ei buske hvor bæra kommer i fra. Videre finnes det pultost fra Åsbygda og lokale egg. I dag var det nest siste dag av gratisutstillingen av kunst av Tove Hirth og Marianne Gruer. Maleriene er malt med motiver fra Holebygda.