Løypearbeid ved Gråbakkvangen

I løypetrasen forbi Gråbakkvangen dukket det opp en stor stein som stormaskinen kom borti, samt at dette var farlig for skiløperne. Her måtte det håndkraft til, og et godt samarbeid gir kraft! Fra venstre: Bjørn-Roar Taraldsen, Roger Martinsen og Erling Jellum.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

09 Nov 2013

Stubbing ved Utsjøen

Av Tor Strand |

Dette er mellom elveutløpene nedenfor Utsjødammen, hvor vi ikke kom fram med gravemaskin. Da måtte håndkrefter til for å kappe ned trestubber og småkratt, og planere løypetraseen, for at stormaskinen skulle komme fram. Fra venstre: Kenneth Åslund, Rune Åslund og Erling Jellum.

16 Mai 2019

Stille ved Søndre Kytetjern

Av Morten Synstelien

Har slått opp teltet, og middagen er klar. Her føler du virkelig skogens ro. Flagget er gjort klart til 17. mai i morgen. En fin plass, og kjentmannsposten på stedet er fin. Dette er et sted flere burde se, noe kjentmannsposten kan bidra til.

16 Mai 2019

Flatt. tørt og lettgått

Av Morten Synstelien

Her går jeg i traseen til løype 267 til Søndre Krokvann. Østmarka naturreservat er mye opp og ned, og dalene går nord-sør. Så også her i Østre Dæliseterdalen, men her er det flatt og fint i midten noen meter, og ikke bare store stein, og åser på begge sider. Tenker litt på veiskiltet noen satte opp på tull: "slett vei 0-10 meter". Helt tydelig en scooterløype. Litt mørkt og kjølig, selv om sola skimtes.