Utsikt fra selvbetjeningsbua på Løvlia

Det er flott utsikt fra Løvlia, selv om du sitter på trammen på selvbetjeningsbua. Jeg ser sørover og på værskillet. Det klarner opp etter regnværet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

22 Mai 2019

Utsikt sørvestover fra vollen på Løvlia

Av Morten Synstelien

Det er ti kilometer til Kleivstua via stien. Men terrenget er gjennombløtt etter alt regnet. Men brukte «ring en venn»-hjelpemiddelet. Det kan være litt lurt angående rutevalg, spesielt siden vennen tilfeldigvis er løypebas for dette området og kjenner det som sin egen bukselomme. Legger om ruta og følger rute 270 til Fjellseterbommen. Det lysner opp i horisonten også, ser ut til å slippe mer regn. Legg merke til en enslig fotball i nedkant av bildet.

22 Mai 2019

Selvbetjening på Løvlia - tørke klær og lage lunsj

Av Morten Synstelien

Ser muligens litt rotete ut, men har ikke sett en sjel i dag, så tok plassen den jeg trengte. Det er bytte av bestyrerpar på Løvlia, så her er det tomt for folk, og selvbetjeningbua er tom. Ikke engang vann å finne. Men det har regnet i flere dager, og bekken er ikke langt unna. Dessuten har jeg mat i sekken, primus og det jeg ellers trenger. Sitter under tak, og sola er nesten framme. Det er siste dag og siste etappe på turen, som har vært på 21 dager, gjennom Østfold, Østmarka, Lillomarka og nå Krokskogen.

22 Mai 2019

Vårdag i mai - ser ut som høsten

Av Morten Synstelien

Rett nord for Nibbitjern ligger et navnløst vann merket med høyde 534. Skiløypa (løype 1213) fra Gagnumseter til Lauvlifllaka går her, og du skimter traseen i skogen til venstre i bildet. Kaldt og rått denne dagen i mai. Mai har vært temmelig kald i år, og 22. mai ser det ut som høst med tåke. Det har regnet en god del, og det er mye vann i terrenget. Legg merke til at det nesten ikke er blader på løvtrærne.