Møte ved Bjønnebetet

Ved Bjønnebetet traff jeg ormen, var veldig treg, men da jeg spurte om å få ta bilde, kviknet den til. Freste litt og viste fram de fine gifttennene sine. Vi dro hver til vårt, jeg tilbake til Losby, ormen til vinterdvalen i hula si.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

22 Mai 2019

Bekken fra Gyrihaugtjerna er flomstor

Av Morten Synstelien

Litt nordøst for Fjellsetra på veien til Fjellseterbommen renner en liten bekk. Den starter ved Gyrihaugtjerna. Men i dag var den ei lita elv. Utrolig mye vann i terrenget, så det er best å holde seg på veien. Det er fortsatt teleløsning, og vi er i slutten av mai.

22 Mai 2019

Utsikt fra selvbetjeningsbua på Løvlia

Av Morten Synstelien

Det er flott utsikt fra Løvlia, selv om du sitter på trammen på selvbetjeningsbua. Jeg ser sørover og på værskillet. Det klarner opp etter regnværet.

22 Mai 2019

Utsikt sørvestover fra vollen på Løvlia

Av Morten Synstelien

Det er ti kilometer til Kleivstua via stien. Men terrenget er gjennombløtt etter alt regnet. Men brukte «ring en venn»-hjelpemiddelet. Det kan være litt lurt angående rutevalg, spesielt siden vennen tilfeldigvis er løypebas for dette området og kjenner det som sin egen bukselomme. Legger om ruta og følger rute 270 til Fjellseterbommen. Det lysner opp i horisonten også, ser ut til å slippe mer regn. Legg merke til en enslig fotball i nedkant av bildet.