Raabes badekulp og Koja

Omgivelsene rundt Raabes gamme og et kort utdrag av historien om den finnes på bilde nr. 26022. Denne gangen sett nedenfra, og med Bjørnebekken i avtagende flom. Plantene i nedre venstre hjørne av bildet viser at bekken også rant der på sitt største. Selv nå hadde et bad i badekulpen blitt en ganske voldsom opplevelse. Koja holder seg fortsatt bra oppreist.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

13 Okt 2019

God info langs Knutssætervegen

Av Sverre Dysthe

Her ved Knutssætervegen på Vindflomyrene finner vi nyttig og god informasjon både om lokal krigshistorie, og om hvordan vi finner fram til Molstadbrenna, et flott utsiktspunkt på Totenåsen. På Vindflomyrene ble det sluppet to laster med våpen og ammunisjon fra England på ettervinteren 1945. Motstandsmenn fra gruppe 1432-4 Milorg i Kolbu tok imot flylastene, som kom 22. februar og 3. mars.

13 Okt 2019

Skilt på plass på Molstadsætra

Av Sverre Dysthe

Ikke bare traseene, men også skiltene må sjekkes før sesongstart. Her på Molstadsætra, som ligger på Molstadbrenna på Totenåsen, hadde løypeskiltene falt ned. Men nå er alt på "på stell"!

23 Okt 2019

Møte ved Bjønnebetet

Av Tom Kluge |

Ved Bjønnebetet traff jeg ormen, var veldig treg, men da jeg spurte om å få ta bilde, kviknet den til. Freste litt og viste fram de fine gifttennene sine. Vi dro hver til vårt, jeg tilbake til Losby, ormen til vinterdvalen i hula si.