Pipesteinen og rim i skyggen

En tur for DNT Senior turbussen langs toppen av Krokskogstupet må omfatte Pipesteinen. Nå er stien dit fra blåstien merket og grundig tråkket opp, så adkomsten er god. Siden det var tåkebelte langs stupet og minusgrad nesten til lunsjtid, var det fortsatt områder med rim i de dype skyggepartiene, selv om temperaturen var på vei opp. Med Steinsfjorden i full sol var dette et kontrastrikt og utfordrende motiv.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

26 Okt 2019

Tryvannsgrana på lit de parade

Av Odd Tore Saugerud

Når DNT Senior turbussen skal ha tur Tryvannshøgda rundt neste uke, er et besøk til den falne Tryvannsgrana et must. Da må det sjekkes at alt er i orden til besøket, som godt kan omfatte 50 deltagere på mellomlang tur. Noe bilde av den falne kjempen i helfigur som bilde nr. 26158 da den fortsatt var stående, var ikke teknisk mulig.

27 Okt 2019

Oslofjorden sett fra Nordre Kolsåtopp

Av Morten Synstelien

Mye folk ute, og her fra Nordre Kolsås ser vi langt ut i Oslofjorden. Sola varmer, men glatt å gå.

27 Okt 2019

Høstklart på Nordre Kolsås

Av Morten Synstelien

Kolsåtoppen naturreservat, som er det minste av de to aturreservatene på Kolsås, viste seg fram fra sin beste side i dag. Klarvær, og vi skimter Tryvannstårnet, radaren på Haukåsen og røyken fra anlegget på Klemmetsrud. Noen hadde med kikkert, og det var nok lurt.