På vei mot Fjellsjøkampen

På vei mot Fjellsjøkampen fra Gjødingsætra. De to turgåerne har lagt bak seg vel 2,6 km og 300 høydemeter, og er snart oppe på den søndre toppen. Her er det flott utsikt sørover. De to tjerna nærmest er Fåtjenn og Kalvtjenn. I lia bak der igjen ser vi Knaisætra (litt til høyre for Fåtjenn øverst i ei tilnærmet rund hogstflate). Hvis en forstørrer bildet og lar blikket fortsette rett bakover fra Knaisætra, kan en så vidt det er ane Øyeren.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Mar 2013

Nordover fra Bøhnshytta

Av Eivind Molde

Fra parkeringsplassen ved Bøhnshytta går det oppover i knappe 1,5 kilometer før det flater ut.

02 Nov 2019

Lorttjern er islagt, og løypetraseen er klar

Av Morten Synstelien |

Det ble en kort tur på skøyter (8-10 meter), da isen ikke var spesielt god i styrke, selv om den var 5 cm. Men fint å komme seg ut i Marka. I terrenget var det vått. Husk nødvendig kompetanse og utstyr når du beveger deg på is. Skiforeningen har en turskøytegruppe. Bli gjerne med der for ta kurs og få erfaring med is under trygge rammer.

02 Nov 2019

Hele Rettehelltjern islagt

Av Morten Synstelien

Egentlig litt rart at hele tjernet er islagt, for det har ikke vært mye kulde. Det må ha vært mye barn her, med tanke på alle steiner og pinner som er kastet på isen. Isen var ikke veldig god, og bare 2 cm tykk, så skøytene fikk hvile. Litt snø i lufta, og røyken fra kaffebålet ses mot tåka.