Vinteren kommer ved Lille Gudbrandstjern

Isen har lagt seg på Lille Gudbrandstjern, og det er også delvis frost i myrene rundt. Det er meldt mange minusgrader i hele neste uke, så kanskje vi kan håpe på godt underlag for skiturer i løypa mellom Ringkollen og Mosjøen?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Nov 2019

På vei mot Fjellsjøkampen

Av Thore Knudsen

På vei mot Fjellsjøkampen fra Gjødingsætra. De to turgåerne har lagt bak seg vel 2,6 km og 300 høydemeter, og er snart oppe på den søndre toppen. Her er det flott utsikt sørover. De to tjerna nærmest er Fåtjenn og Kalvtjenn. I lia bak der igjen ser vi Knaisætra (litt til høyre for Fåtjenn øverst i ei tilnærmet rund hogstflate). Hvis en forstørrer bildet og lar blikket fortsette rett bakover fra Knaisætra, kan en så vidt det er ane Øyeren.

17 Mar 2013

Nordover fra Bøhnshytta

Av Eivind Molde

Fra parkeringsplassen ved Bøhnshytta går det oppover i knappe 1,5 kilometer før det flater ut.

02 Nov 2019

Lorttjern er islagt, og løypetraseen er klar

Av Morten Synstelien |

Det ble en kort tur på skøyter (8-10 meter), da isen ikke var spesielt god i styrke, selv om den var 5 cm. Men fint å komme seg ut i Marka. I terrenget var det vått. Husk nødvendig kompetanse og utstyr når du beveger deg på is. Skiforeningen har en turskøytegruppe. Bli gjerne med der for ta kurs og få erfaring med is under trygge rammer.