Snøkanonene er i full gang på Greverud

Og værvarselet for de nærmeste to til tre dagene tilsier gode forhold for snøproduksjon.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Nov 2019

Himmelen og skogen speiler seg i isen på Nordsetertjern

Av Morten Synstelien

Isen har lagt seg blank og fin, og skogen og lysløypa på Kleivstua som skimtes til høyre i bildet, speiler seg flott i den. Isen er nok ikke mange timene gammel, det er nesten ikke noe rim på den.

03 Nov 2019

Isen akkurat tykk nok til å ta en tur for de med kunnskap og utstyr

Av Morten Synstelien |

Det er kaldt i Marka, og isen på små putter og tjern legger seg. Her ved Nordsetertjern på 395 moh. (ved Kleivstua), var det ca. 5 cm tykk is, nok til å bære en mann. Vi ser lysløypa på Kleiva i bakgrunnen. Legg merke til at det er steiner på isen. Veien til Sørsetra går rett ved, og både barn og voksne tester nok isen ved å kaste pinner og stein på den. Litt synd for oss som går på skøyter, da dette er et av de vanna som er lettest tilgjengelig, og som islegger seg først. Husk nødvendig utstyr og kompetanse før du beveger deg ut på is, her er det flere bekkeos og gode muligheter til å gå gjennom om du ikke vet hva du gjør. Det finnes ikke trygg is, men det finnes trygge skøyteløpere.

03 Nov 2019

Vinteren kommer ved Lille Gudbrandstjern

Av Nina Didriksen

Isen har lagt seg på Lille Gudbrandstjern, og det er også delvis frost i myrene rundt. Det er meldt mange minusgrader i hele neste uke, så kanskje vi kan håpe på godt underlag for skiturer i løypa mellom Ringkollen og Mosjøen?