Novemberstemning ved Fjellsjøen

Første uke i november, og isen har allerede lagt seg på Fjellsjøen. Fjellsjøen (520 moh.) ligger rett under Fjellsjøkampen i Hurdal kommune. På skogsbilveien langs nordsida av sjøen går skiløypa mellom Gjødingsætra og Abbortjenn (løype 979). På andre sida av sjøen har Hurdal turlag merket en sommersti. Bak i bildet ser vi Bjørtomt, et av de mange bruka i Skrukkelia der finner slo seg ned på 1600-tallet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Nov 2019

Den nordlige demningen ved Bønnerudtjern

Av Morten Synstelien

Det er sikkert ikke mange steder - om de i det hele tatt finnes - at en skiløype gå over en demning på tvers. Det er lagt stokker på den ene siden, men ikke på denne. Det er en ryddejobb å få vekk tilveksten her også. Kaldt, -3 grader og vind i dag. Merkinga til løypa er også slitt.

05 Nov 2019

Lav høstsol over Retthelltjern

Av Morten Synstelien |

Det er lav sol, men den varmer. Isen ligger blank og fin, bare med noen merker etter skøytene. Husk nødvendig kompetanse og utstyr før du går på slik is.

05 Nov 2019

Drømmeforhold for turskøyter på Retthelltjern

Av Morten Synstelien |

Lav sol og drømmeforhold på skøyter. Isen på Retthelltjern ligger blank og fin, skøytene er skarpe og kunnskapen er i orden. Noen dager i Marka er bedre enn andre, dette var en av dem.