Isen har begynt å legge seg på Mylla

Kulden de siste dagene begynner å vises på Mylla, hvor den begynnende isen lager interessante mønstre. Dagens solnedgang var ikke av de mer spektakulære, men hva kan man vente seg i ni kalde minusgrader og klar himmel unntatt i vest, hvor skybanken skygger for sola? Det kjentes enda kaldere ut enn det bildet gir inntrykk av.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Nov 2019

Novemberstemning ved Fjellsjøen

Av Thore Knudsen

Første uke i november, og isen har allerede lagt seg på Fjellsjøen. Fjellsjøen (520 moh.) ligger rett under Fjellsjøkampen i Hurdal kommune. På skogsbilveien langs nordsida av sjøen går skiløypa mellom Gjødingsætra og Abbortjenn (løype 979). På andre sida av sjøen har Hurdal turlag merket en sommersti. Bak i bildet ser vi Bjørtomt, et av de mange bruka i Skrukkelia der finner slo seg ned på 1600-tallet.

05 Nov 2019

Den nordlige demningen ved Bønnerudtjern

Av Morten Synstelien

Det er sikkert ikke mange steder - om de i det hele tatt finnes - at en skiløype gå over en demning på tvers. Det er lagt stokker på den ene siden, men ikke på denne. Det er en ryddejobb å få vekk tilveksten her også. Kaldt, -3 grader og vind i dag. Merkinga til løypa er også slitt.

05 Nov 2019

Lav høstsol over Retthelltjern

Av Morten Synstelien |

Det er lav sol, men den varmer. Isen ligger blank og fin, bare med noen merker etter skøytene. Husk nødvendig kompetanse og utstyr før du går på slik is.