Bålpause ved Steinsjøen

En pause i dugnadsarbeidet ved Steinsjøen, der løype 1004 forhåpentligvis skal kunne preppes om ikke så lenge. Tor Strand, Arne Skogseth og Erling Jellum er i felt til skifolkets beste. Det kom ikke så mange på dugnaden denne dagen, men det som var planlagt, ble gjort. Blant annet ble det bygget ny kavlebru ved Steinsjøen, der det var åpent vann i vinter.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Feb 2018

Prøvekjøring av ny løypemaskin

Av Tor Strand |

Løypekjører Odd Martin Eggum prøvekjører ny løypemaskin i løype 1004 rett sør for Frilsetvangen. Siden maskinen er større enn den som er benyttet her tidligere, er det viktig å sjekke hvor turløypetraseen eventuelt må utvides/ryddes.

17 Nov 2019

Sola går ned over skiløypa rett før Sørsetra

Av Morten Synstelien

Det er tidlig vinter og snø i området rundt Sørsetra. Skiforeningen har begynt å pakke såle av den bløte nysnøen. Fine forhold for alle som synes sålen er bra nok å gå på. Ble sesongens første skitur, og mange har gått, så det var delvis spor i løypetraseen.

17 Nov 2019

Ei skiløype blir til: først må en såle på plass

Av Morten Synstelien

Det blir lagt et bra grunnlag for en fin sesong med en god såle. Kummen til venstre i bildet, er for undersøkelser i forbindelse med den mulige Ringeriksbanen. De måler grunnvannsnivået, vil jeg tro. Flott å gå på ski på sålen. Bildet er tatt i løypa mellom Kleivstua og Sørsetra.