Hvitt på Trollvann

Hvite trær og vakker førjulsstemning i lysløypa på Trollvann i ettermiddag. Mulig å gå på ski, men ikke velg de beste skia.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Nov 2019

I godt lys på Djupdalsveien

Av Erik Unneberg

Det var gode forhold for både klassisk og fristil på Djupdalsveien mellom Høymyr og Auretjernsbekken i kveld, og det var mange skiløpere ute i løypene. Lysløypa har meget godt lys, så hodelykten kom først frem nedover mot Djupdalen. I bunnen av dalen var det litt isete, men det var tørrere ved Auretjernsbekken. Etter hvert ble det litt yr i luften, og det virket som om snøvær var i anmarsj. Bildet er tatt håndholdt med en isoverdi på 3200, lukkertid på 1/100 sekund og blenderåpning f/1,4.

27 Nov 2019

Veldig gode forhold fra Sollihøgda

Av Erik Unneberg

Det var julekortsteming i lysløypa fra Sollihøgda i kveld. Omtrent null grader og mye snø på trærne. Føret var også brukbart på Djupdalsveien, med god glid i fine spor. Fotografen gikk på zeroski, som fungerte brukbart, bortsett fra tendens til ising i rubbesonen enkelte steder, spesielt inne ved Auretjernsbekken. Det ble også en test med felleski. De var vel så gode på kveldens føre. Bildet er tatt håndholdt, med en isoverdi på 12 800 (lukkertid 1/100 sekund og blender f/2,8) uten annen etterbehandling enn beskjæring.

27 Nov 2019

Mye vann i Marka

Av Børre Næss |

Slik er det mange steder i Marka nå. Vi målte 40 cm snø på Løvliflaka, men det er fortsatt vått i myra.