På vei til Tverrelva

I formiddag var det helt fullt på parkeringsplassen på By. Bærum kommune hadde preparert Helårsløypa fra By til Tverrelva, og også videre innover. Den første kilometeren fra By til Guribysaga hadde temmelig tynt snødekke, og var stedvis isete. Fortsettelsen langs Lomma var imidlertid betraktelig bedre. Blå ekstra i kombinasjon med Multigrade under fotografens ski fungerte fint, men det ble stor slitasje på smøringen etter hvert. Kanskje hadde isklister dekket med tørrvoks vært aller best i dag. Bildet er tatt rett sør for Tverrelva.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Des 2019

Supre spor fra Greinehytta

Av Erik Unneberg

Ifølge føremeldingen var traseen Greinehytta - Soterud - Tverrelva preparert i dag, men det stemte bare delvis. Det var flotte spor oppover på skogsbilveien, slik bildet viser. Men der løypa går videre i terrenget, var nok truger det beste å ha under føttene. Løypemaskinen hadde ikke gjort forsøk på å komme frem der.

25 Des 2019

Marginale forhold på deler av Koksrudjordet

Av Morten Synstelien

Her er et lite stykke med gras, ikke mye til spor.

25 Des 2019

Grunnarbeid teller ved lite snø

Av Morten Synstelien |

Her er et av områdene på Koksrudjordet som har mest snø nå. Helt tydelig at beitepussing hjelper. De fleste går på beina og bruker løypene på den måten.