Østre Fyllingen i ettermiddagssol

Det var andre som gikk foran meg på isen, og jeg var fortalt at snøscootere hadde kjørt over, så isen på det vannet er trygg. Innover til Kikutstua var det litt lite folk etter Kobberhaughytta, som ennå er stengt, men på vei tilbake kom det ganske mange folk innover. Får håpe flere av dem hadde med seg hodelykt, for det ble ganske fort skumring. Det er offisiell åpning på Kobberhaughytta 11. januar 2020.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Des 2019

En ny skisesong til Kikutstua for å teste skoleboller

Av Lars Kristian Bjørløw

Skolebollene på Kikutstua er av like bra kvalitet denne skisesongen som i fjor. Så tidlig i sesongen er det veldig bra skiføre, med bare noen få åpne partier. Det beste er at sålen er veldig bra etter mildværet.

26 Des 2019

Noen har brukket av termometeret på Appelsinhaugen

Av Lars Kristian Bjørløw

Termometeret på Appelsinhaugen fikk stå i fred i ca. ni måneder etter at jeg satte det opp. Noen har klart å knekke den øverste armen. Gaffateip vil komme ganske snart for å rette det opp.

26 Des 2019

Lønnsom avstikker i selvtråkkede spor

Av Nina Didriksen

Vi måtte ta et sveip via Spålen på dagens tur. Her rett før odden nord i vannet var det fredfullt, med spor av elg, hare, rev og en skogsfugl vi antar var jerpe (vi så to slike fugler ved Mosjøen tidligere på turen).