Åpent på Kobberhaughytta

Det vet man enkelt ved å se om skiltet omtrent på midten av bildet er satt opp. Der står det i tilfelle "Åpent". Nå er skiltet borte, og bare de to stokkene ca. 5 meter til venstre for han som dekker skiltet til Kobberhaughytta, står igjen. Som nevnt i bilde nr. 33113, er åpningen 11. januar 2020. Muligens er forsinkelsen grunnet kjøkkenet som ennå ikke er ferdig. Opprinnelig skulle det vært åpnet i november.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Des 2019

Sol og tåke om hverandre sør for Bønnerudtjern

Av Gro Ofte Synstelien

Det er sol i høyden, og tåke lenger ned. Her er vi i skjæringspunktet. Fantastisk flott i Marka nå. Nesten ikke til å tro at dette er før nyttår!

27 Des 2019

Som å være på høgfjellet

Av Gro Ofte Synstelien

I løypa som går ved Torgetjern, kan det virke som om du er på et annet sted enn i Marka: lyst, små lave furuer, og åpent. I dag var det dessuten sol og knallfine løyper. Nesten ikke til å tro at dette er før nyttår!

27 Des 2019

Helvetesmyra

Av Gro Ofte Synstelien

Det er fantastiske forhold og flotte løyper, snøen henger på både skilt og trær. Men lurer alltid på hvorfor Helvetesmyra heter det den gjør. Er det noen som har kjørt seg fast med hest, eller ei løypemaskin i sin tid? Mange muligheter i dette krysset, og selv om det er nesten 17. mai-tog i alle løypene mellom Kleivstua og Sollihøgda, er dette et rolig sted i Marka så tidlig i sesongen.